Köszönet az adományokért! – Az ózdi iskolakezdési akció eredménye

Augusztus végén hirdettük meg jótékonysági akciónkat, melynek keretében Gyöngyöspatán, Sajóvárkonyban és Ózdon 21 gyermek iskolakezdéséhez és ebédbefizetéséhez kértünk támogatást.

Köszönjük tagjainknak, barátainknak és barátaink barátainak a gyors és önzetlen segítséget, melynek eredményeképp összesen 170 000 Ft gyűlt össze.

Az ózdi iskola igazgatónőjével egyeztetve a beérkezett összeget az alábbiak szerint használtuk fel:

  • 70 705 Ft-ból hét gyermek teljes iskolakezdési csomagját állítottuk össze: iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, egyéb tanszereket és tisztasági felszerelést vásároltunk számukra (fényképek a mellékletben). A csomagokat Feuer Yvette személyesen kézbesítette a gyerekeknek.
  • 100 000 Ft-ot az ózdi iskola alapítványa számára utaltunk át, amelyből egy nagyon nehéz körülmények között élő testvérpár iskolai étkeztetését fogják fedezni a tanév hátralevő részére (kb. 11 000 Ft havonta).

Az iskola igazgatónője ígéretet tett, hogy tájékoztatni fog bennünket az általunk támogatott gyermekek sorsáról, és minden hónapban elküldi az étkezésre befizetett összegről szóló számlát.

Az iskolakezdési akció ugyan lezárult, de az ózdi iskolának van még jó pár segítségre szoruló tanulója, így ha továbbra is támogatni kívánják a gyerekeket, akkor a Szim Salom számlaszámára “ózdi támogatás” megjelöléssel várjuk adományaikat a tanév végéig.

Szim Salom Egyesület

Unicredit Bank

10900011-00000013-16190001

 

Hátimá tová!


Korábbi bejegyzés:

Következő bejegyzés: